Cermonia e mbylljes se programit " Kukesi Riciklon"

Aktivitet ne kuader te programit " Kukesi Riciklon" me nxenesit e shkollave te qyteti Kukes. Ne kete aktivitet nxensit konkuruan per punimin me te mire te riciklueshem, ku dhe u ndan 3 cmime fituese.
Vendin e par e fitoj shkolla 9 vjecare " Vehbi Shehu" Bicaj.
Vendin e dyte shkolla "Havzi Nela " Kukes
Dhe vendin e tret shkolla " Lidhja Prizerenit " Kukes
-Gjithashtu cmimi special ju dha shkolles " Riza Spahiu" Kukes, per per angazhimin maksimal qe beri gjate kti programi edukativ dhe sensibilizues.
-Gjithashtu u inagurua edhe kendi i gjelbert ne shkollen " Riza Spahiu " ,dhe te gjitha shkollat e qyteti tashme kane nje kend te gjerber bashke me kosh kompostimi.