News

Takim i përbashkët ndërbashkiak dhe Ministris së Turizmit dhe Mjedisit

Projekti “Asistencë Teknike për Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta për dy Bashkitë e Përzgjedhura të Shqipërisë”, organizuan një takim të përbashkët midis Bashkive Kukës, Has dhe Tropojë dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, përfaqësuar nga Ministri Z. Blendi Klosi, më datë 30 Tetor, 2018, ora 16.00 në Qytetin e Kukësit.

Read more