EPTISA- MENAXHIM I MBETJEVE (Video Promo)

"EPTISA - MENAXHIMI I MBETJEVE URBANE” - është aplikacioni më i ri që duhet të keni në telefonin tuaj! Ky aplikacion do ju sherbej te gjithe banoreve te bashkise Kukes, Has, Tropoje, Diber, Bulqize, Klos, Mat, Mirdite dhe Fushe Arrez!