1 Qershori, Dita Nderkombetare e Femijeve.

1 Qershori, Dita Nderkombetare e Femijeve e gjeti qytetin e Kukesit me aktivitet te shumta ku ne fokus ishin femijet. Projekti " Sistem i integruar i mbetjeve urbane " ju bashkua organizatoreve, ku u prezantua edhe panairi i riciklimit te mbetjeve urbane " Femjet e Kukesit ri-ciklojne, zero mbetje per Kukesin", te gjitha shkollat e bashkis Kukes prezantuan punimet e tyre te realizuar me mjete riciklimi, ne panair u ndan edhe 3 cmime te para per punimet me te mira, cmimin e par e fiton shkolla 9- vjecare Bicaj, cmimin e dyte e fiton shkolla 9- vjecare Riza Spahiu Kukes dhe cmimin e tret e fiton shkolla mesme pergjitheshme Havzi Nela Kukes.Ne panair ishin te pranishem edhe kryetari i Bashkise Kukes Z. Bashkim Shehu dhe drejtori i Drejtorise Rajonale Arsimore Kukes Z. Skender Ahmeti. Nje mesazh shum i mire nga femijet qe te gjithe te shohim si mundesi riciklimin qe te kemi sa me pak mbetje dhe te kujdesemi me shume per mjedisin.